Canon Business Center maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Samenwerken met oog voor kwaliteit en service

Business Case
Sauer & Oonk Notarissen is een gerenomeerd notariskantoor op het eiland Walcheren in Zeeland. Met een gekwalificeerd team, onder wie drie notarissen, twee kandidaat notarissen en verschillende onroerend goed en administratieve specialisten, levert Sauer & Oonk hoogwaardig juridisch advies.

De klant

De dienstverlening van Sauer & Oonk Notarissen gebeurt vanuit het hart, op een vriendelijke en laagdrempelige manier. Het kantoor helpt mensen bij belangrijke gebeurtenissen in het leven zoals de aankoop van een woning, een testament of samenlevingscontract, een overlijden of de oprichting van een B.V. of stichting. De medewerkers werken vanuit de filosofie bestaande zaken anders tedoen. De klant staat altijd centraal. Dit betekent goed luisteren, persoonlijk bereikbaar zijn en een open benadering. Sauer & Oonk is aangesloten bij Formaat Notarissen, een landelijk netwerk van notariskantoren. Formaat Notarissen hechten veel belang aan kwaliteit en hanteert een hogere kwaliteitsnorm dan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) voorschrijft.

De probleemstelling

Ontevredenheid en hoge kosten vormen de basis van het project. Notaris Mr. Eric Sturkenboom: “Wij waren al een tijd ontevreden over de apparatuur en service van de toenmalige leverancier. De storingen en lange opstarttijd zorgden regelmatig voor oponthoud en irritatie. De kosten waren aanzienlijk en toen afspraken niet werden nagekomen, besloten we op zoek te gaan naar een nieuwe leverancier. Vanuit onze deelname aan het BNI netwerk Michiel de Ruyter raakte ik in contact met Canon Business Center Goes. Door het persoonlijke karakter van het netwerk, voelde het gelijk goed. Elkaar business gunnen en het doen van wederzijdse aanbevelingen zijn belangrijke pijlers in het BNI netwerk. Als mede oprichter van dit netwerk, stond Canon bekend als een betrouwbare partner en leverancier van goede producten. Wij wilden met een schone lei beginnen en graag samenwerken met een partner in de regio.” 

De oplossing

In de twee karakteristieke panden ondersteunen vijf Canon kleuren multifunctionals en een specifieke scanapplicatie de werkzaamheden van de medewerkers. De gewenste verschuiving van de functionaliteit van de multifunctionals van output (print) naar input (scanning) is doorvertaald door het plaatsen van een Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i. Een uniek systeem waarop, naast de nieuwste technologie, een platform aanwezig is waarop applicaties gedownload kunnen worden zoals Mobile Print, Universal Login (voor een gepersonaliseerd gebruikersdisplay) en Cloud Connect voor het printen en scannen van documenten. De Canon apparatuur is aangesloten op eMaintenance waardoor het beheer is vereenvoudigd. Dit heeft een aanzienlijke besparing opgeleverd van de operationele managementkosten. Daarnaast biedt deze oplossing de mogelijkheid tot het automatisch melden van storingen, doorgeven van tellerstanden en bestellen van toners.

“Canon Business Center Goes had de juiste oplossing voor ons. De persoonlijke relatie en het regionale karakter waren de redenen om voor hen te kiezen. Belangrijk is dat zij met ons meedachten en open staan voor kritische feedback. Dit draagt voor ons zeker bij aan de samenwerking. Verder zijn de kosten transparant en vergt de beheersing hiervan nog maar minimale aandacht.

De kwaliteit van de apparatuur is goed en we hebben na vier maanden nog geen storing gehad. Tot slot ervaren wij ook de goede relatie als een voordeel. Bij Canon Business Center Goes werken ze met korte lijnen en hebben we onze vaste contactpersonen. We zien elkaar iedere woensdag bij de ontbijtbijeenkomst van de BNI, dus het contact is altijd dichtbij.” aldus Mr. Eric Sturkenboom. 

  • Grote stabiliteit multifunctionals
  • Kostenbesparend
  • Flexibiliteit in afdrukvolume
  • Korte lijnen en vaste contactpersonen
  • Minimale beheersinspanningen met eMaintenance
“Wij kenden Canon uit het BNI netwerk en wilden graag samenwerken met een partner in de regio.”.
Mr. Eric Sturkenboom, Notaris Sauer & Oonk Notarissen
 
Aangenaam, ik ben
Dr. Doc
Mag ik u adviseren?

Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Ik geef u graag een persoonlijk advies op maat.


Aangenaam, ik ben
Dr. Doc
Iedere organisatie is uniek, wat voor de één een prima oplossing is, is voor de ander totaal niet relevant. Ik geef u graag een persoonlijk advies op maat. Vul de vier vragen in en bekijk welke oplossingen voor uw organisatie interessant zijn.
1.

Ik ben iemand...

2.

Het belangrijkst vind ik...

3.

Wat is van toepassing op uw organisatie?

4.

Welk van onderstaande problemen herkent u?

Advies

Op basis van uw antwoorden adviseer ik één van onderstaande oplossingen. Klik op de links voor een uitgebreide beschrijving van de oplossing. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met een gespecialiseerde medewerker van het Canon Business Center.

Digitale dossiervorming

Door de intrede van de iPad of andere tablets loopt het persoonlijke en zakelijke leven steeds vaker door elkaar heen. Correspondentie ontvangen we voornamelijk per e-mail. De vraag hoe u uw (bedrijfskritische) informatie opslaat is dan ook actueler dan ooit. Door middel van digitale dossiervorming kunt u op een efficiënte manier informatie opslaan die u makkelijk kunt terugvinden. Canon helpt u daar graag bij.

Lees meer

Het nieuwe werken

Het milieu wordt steeds belangrijker voor organisaties. Onnodige verspilling van papier, inkt en energie wordt steeds meer teruggedrongen. Maar ook zijn steeds meer organisaties zich bewust van de CO2 uitstoot van het woon-werk verkeer. Canon heeft veel oplossingen die gericht zijn op digitalisering van documenten, het reduceren van printkosten en het bevorderen van het nieuwe werken. Oplossingen die uw organisatie duurzamer maakt.

Lees meer

Kosten beheren

Printkosten zijn vaak niet goed inzichtelijk binnen organisaties. Echter, volgens onderzoek van Gartner bedragen deze kosten gemiddeld 3% van de jaarlijkse omzet. Dit betekent dat 3% van uw inkomsten besteed wordt aan een proces dat niet tot uw kernactiviteiten behoort. Canon heeft de expertise in huis u te helpen deze kosten effectief te beheren.

Lees meer

Veilig gebruik

Er zijn genoeg bekende verhalen over gevoelige informatie dat ongewild op straat is komen liggen. Heeft u uw documenten voldoende beveiligd? Documentbeveiliging moet onderscheid maken tussen personen binnen bedrijven en tussen verschillende bedrijven onderling. De uitgebreide print-en documentbeveiligingsmogelijkheden van Canon voldoen aan al uw beveilingsbehoeften, binnen drie kerngebieden, te weten: vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.

Lees meer

Alles onder controle

Goed vastgelegde werkprocessen kunnen de efficiëntie bevorderen, maar veel organisaties beschouwen werkprocessen nog als een vanzelfsprekend iets. Dit geldt vooral de dagelijkse administratieve processen, met name het vastleggen, beheren en distribueren van informatie. Hierdoor kosten deze belangrijke processen veel tijd, geld en moeite. Door slimmer om te gaan met uw document werkproces kunt u daar veel op besparen. Canon helpt u daar graag bij.

Lees meer

Mobiel printen

U vindt het belangrijk dat uw medewerkers overal kunnen werken. Het is dan wel prettig als dit ook veilig is, zonder dat documenten kwijt raken of in handen komen van niet geautoriseerde personen. Met mobiel printen van Canon kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd printen met hun smartphone, laptop of tablet. Vanaf elke plek, zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk.

Lees meer

Gemakkelijk documenten vinden

Niets is vervelender dan verloren tijd aan onnodige activiteiten, zoals bijvoorbeeld het zoeken van documenten. U kunt een einde maken aan deze verspilling van tijd en energie. Is het niet fijn als niet alleen uw eigen documenten gemakkelijk te vinden zijn maar ook het materiaal dat door uw collega’s is opgeslagen of gescand? Canon levert een gemakkelijk te implementeren systeem voor het opslaan en terugvinden van informatie, op papier of digitaal.

Lees meer

Sturen op cijfers

Veel organisaties hebben alles wat met printen en kopiëren te maken heeft niet onder controle. Zij lopen achter de feiten aan. U kunt dit voor uw organisatie veranderen. Alle print- en kopieeropdrachten kunnen namelijk worden geregistreerd, samen met de bijbehorende kosten. Deze informatie kunt u gebruiken om pro-actief te sturen.

Lees meer

Controle op dossiers

U kunt de mogelijkheden voor verspreiding van documenten beperken. Bijvoorbeeld door het aantal personen dat mag scannen te beperken. Of door documenten die gekopieerd of gescand worden te controleren op specifieke woorden. Scant iemand een document met een trefwoord? Dan krijgt uw security manager een melding. Dan heeft u de controle weer.

Lees meer

Efficiënte administratie

Problemen bij het verwerken van inkomende facturen zijn bij veel organisaties vaak hetzelfde en gaan meestal gepaard met veel administratieve handelingen. Bij een digitaal factuurproces wordt de informatie op een inkomende factuur automatisch herkend door intelligente scan-en tekstherkenningstechnologie en automatisch ingeboekt in uw document archiveringssysteem of financiële applicatie. Dat is pas efficiënt!

Lees meer

In de cloud

Uw organisatie beschikt niet over IT kennis. Dan is het makkelijk om geen ingewikkelde softwarepakketten te hebben, die ook nog eens lastig zijn te implementeren. Canon beschikt ook over cloud oplossingen. Dit zijn software oplossingen die niet fysiek op uw locatie aanwezig zijn maar die u virtueel kunt gebruiken vanaf een gehoste omgeving. Voordelen: altijd beschikbaar en geen of weinig IT kennis nodig.

Lees meer

Documenten digitaliseren

U heeft van bepaalde papieren bestanden het digitale bestand niet beschikbaar. Overtypen lijkt dan de enige oplossing. Canon heeft de ideale oplossing voor u. Met de software van Canon kunt u uw documenten inscannen en omzetten naar Microsoft Word, Excel of Outlook.

Lees meer

Mijn printerpark beheren

Wij hebben voor u de oplossing om het aantal telefoontjes naar de helpdesk en uw totale IT support kosten te verlagen. En dat terwijl de gemiddelde bezettingsgraad van uw apparatuur omhoog gaat. Managed Print Services van Canon biedt u een oplossing.

Lees meer

Bestanden makkelijk terugvinden

Het is een bekend fenomeen; snel nog even de notulen van de laatste vergadering opzoeken, de juiste klantgegevens erbij pakken of een presentatie printen. Kostbare tijd gaat verloren met zoeken. Wilt u er voor zorgen dat documenten altijd en overal vindbaar en beschikbaar zijn? Canon helpt u daar graag bij.

Lees meer

Beveiliging van documenten

Beveiliging van documenten is belangrijk, maar bij veel organisaties niet goed georganiseerd. Wij kunnen u helpen optimale controle over de inhoud van uw dossiers te krijgen. Medewerkers die een gescand document aan een vertrouwelijk dossier willen toevoegen dienen zich eerst te identificeren. Zo kunt u precies zien welke medewerkers gebruik hebben gemaakt van het dossier.

Lees meer

Alles digitaal

Ordners nemen niet alleen veel ruimte in. Het zoeken van een document neemt ook meer tijd in beslag in een papieren archief. Met ‘document scanning en distributie’ kunnen uw medewerkers papieren documenten scannen en gemakkelijk omzetten naar een gangbaar bestandsformaat zoals bijvoorbeeld een PDF. Zo zijn documenten altijd gemakkelijk terug te vinden.

Lees meer

Bestanden comprimeren

U herkent het vast, e-mail bestanden die niet ontvangen of verstuurd kunnen worden omdat ze te groot zijn. Vaak zijn er door de IT afdeling beperkingen ingesteld aan het aantal te ontvangen of te verzenden MB’s. Canon biedt software waarmee u PDF bestanden flink kunt verkleinen mét behoud van visuele kwaliteit.

Lees meer

Einde aan hoge printkosten

Canon kan u helpen inzichtelijk te maken wat de oorzaak is van hoge printkosten. Met behulp van maandelijkse rapportages, ziet u snel trends en uitschieters. Deze informatie maakt het mogelijk om te sturen en pro-actief op te treden. Komt er een drukke periode aan? Dan bestelt u extra papier en toner. Verbruikt een afdeling ineens erg veel kleur? Dan controleert u direct wat hiervan de reden is.

Lees meer

Documentbeveiliging

U geeft aan dat onbevoegden toegang kunnen krijgen tot uw documenten en netwerk. Vanuit de beveiligingbenadering van Canon, kunnen we u helpen met het blokkeren van onbevoegde gebruikers op uw netwerk. Maar ook het vastleggen van toegangsrechten in diverse workflows behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Clean desk

Volle bureaus geven een slordige indruk. Daarom is digitaal archiveren voor u de juiste oplossing. U bespaart archiefruimte, voorkomt overvolle bureaus en kunt snel documenten terugvinden. Maar belangrijker nog: u voorkomt dat belangrijke informatie verloren gaat.

Lees meer
Vraag van